Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Holt tudok szekrénykészítéshez...

Holt tudok szekrénykészítéshez dolgokat venni?

Figyelt kérdés
Gondoltam barkácsboltokra stb, de ott nem igazán találok, hobbiból akarok egy kissebb szekrényt csinálni az ágy mögé, ehez kéne nekem fa anyag, ragasztó, megfelelő fúró, festék vagy olaj.
2023. jan. 29. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Fa anyagot a fatelepeken. Amugy obiban is can de ott sokkal dragabb.

Szerszamokat barkacsban, ragasztot is.

Fedtekrt, olajat a festekboltban. Bar az is van a lehtobb barkacsban obiban stb.

2023. jan. 29. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
42%

Egy nagy barkácsboltba, pl Bakos Fa,.. vagy barkács áruházban(OBI,Praktiker, Bauhaus) szinte mindent meg kapsz.

De egy szekrény önálló elkészítéséhez nagyon sok szerszám kell,és sok gyakorlat, és te 0 tudással/gyakorlattal csak kínlódni fogsz vele ,és anyagilag is drágább lesz mint mondjuk 1 lapra szerelt kész bútor terméket megvenni, pl Ikea, Kika,. ez utóbbival jobban jársz mindenhogyan és 1 db kis akkus csavarozóval összerakod,egy pár óra alatt.

2023. jan. 29. 17:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Szándékosan akarom magamnak csinálni, kissebb koromba mindig barkácsoltam apával, csak az internet korába lépéssel ez abbamaradt, pedig az nagyon ki tudott kapcsolni.
2023. jan. 29. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Ne aggodj. Csinald nyugodtan magadnak. En is anno magamnqk csinaltam egy nagy asztalt munkalappal. Nem lett tokeletes, de vagy 10 even at hasznaltam. Most mar megy a mostani hazunk muhelyebe.

Ha valamihez butorlap kell akkor azt javasolt lapszabaszatban vagatni (obi jo).

Fa anyag eseten mar necces. Ahhoz korfuresz kellene. Egyenesen azzal lehet vagni. Ha lakasban laksz akkor ott alt a dekopir megy de az erre otvar.

2023. jan. 29. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk van olyan ,hogy asztalosok boltja .
2023. jan. 29. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
46%

Nálunk meg fa-barkács.

De a fát nemcsak festeni, ragasztani kell, hanem gyalulni, csiszolni. Ehhez már műhely kell.

2023. jan. 29. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!