Az akkus fúrók elég jók. Ugyan nem gép, de a kéziszerszámok elég gyengék, a vágókorongjuk katasztrófa, porlik nagyon.
2023. jan. 28. 17:00
2/12 anonim válasza:
1 es a gépeket kérdezték nem a tartozékokat.Én nem várok el többet tőlük,mint amire készültek.
2023. jan. 28. 17:11
3/12 anonim válasza:
Akkus fúró, flex házibarkácsnak tökéletes.
2023. jan. 28. 17:32
4/12 anonim válasza:
SDS plus fúrókalapács gyorsan túlmelegszik, egy huzamban 3-5 perces munkánál többre alkalmatlan. Vésésre, dobozfúrásra teljesen alkalmatlan.
80Nm fúró csavarozó egész jó. Indokolatlanul hosszú és nagy a géptest, nehéz.
Az egyenescsiszoló teljesen oké.
2023. jan. 28. 17:58
5/12 anonim válasza:
Akkus flex 125mm, a legkisebb erőlködéskor is lefullad (letilt az akku védelem).
2023. jan. 28. 18:51
6/12 anonim válasza:
Szigorúan barkácsolásra megfelelőek, de nagyobb, komolyabb munkákhoz komolyabb gépek és szerszámok kellenek. Amit semmiképp ne vegyetek parkside-ból: csavarhúzókat, vésőket, flexkorongokat. Ami az elektromos gépeket illeti, általában zajosabbak az átlagnál, pontatlanok az illesztések, köszőrűgépek korongjai óriásit ütnek oldalirányba...
2023. jan. 28. 19:36
7/12 anonim válasza:
Kisflex, behajtó, fűkasza van. Igaz még nagyon keveset használtam, de házi barkácsolás szintjén teljesen jók, erre vannak kitalálva.
A reflektor és a láncfűrész még csak éppen kipróbálva volt, ezért azokról nem nyilatkoznék.
Mind akkus.
2023. jan. 28. 21:04
8/12 anonim válasza:
Nekem a dekopírfűrész leégett 5 perc után (és nem 10-es kazánlemezet vágtam vele), flex, fúrógép, excentercsiszoló, ezekkel semmi baj. Nem csúcs minőség, de elvagyok vele a ház körül.
A fúrószár már ránézésre nagyon gagyi olyat sose vettem, csavarhúzó készletem van, szerintem vállalható. Legutóbb 10 wattos akkus lámpát vettem. Jó a fénye, nekem elég az a 2-3 óra üzemidő.
2023. jan. 28. 21:58
9/12 anonim válasza:
A dekopírfűrész valóban rossz, nem a lézer irányába vág.
2023. jan. 29. 09:45
10/12 anonim válasza:
Sok miden van, olyan behajtó, barkács gépek, hegesztő stb. amit még ki sem bontottam. A dekopírfűrész nálam elsőre nem remekelt, vagy csak én vagyok ügyetlen hozzá és inkább eltettem. Tegnap a legújabb benzines láncfűrészüket vettem meg, elsőre egész jó, egész nap el tudnék fűrészelgetni vele amíg ilyen jó idő van. A florabest elektromos rotakapájuk nem bírt sokat, bevallom én erőtettem szikes földben és leégettem. Ezen kívül még nem volt problémás egyik sem. Korongokat, fúrószárakat nem vettem még mert azt csak szaküzletben lehet kapni megfelelően jót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!