Azt elfelejtettem írni hogy akkumulátoros egyáltalán nem érdekel csak hálózatról működtethető!!!
2023. jan. 21. 19:07
2/9 anonim válasza:
Az nem probléma, hogy a betonfúráshoz nem fúrót használnak, hanem bontókalapácsot?!
2023. jan. 21. 19:19
3/9 anonim válasza:
HP2071-am volt, de azzal se fúrsz 15ös betont. Sőt ebben az árkategóriában semmivel sem, de szerintem használtan se. Jófogáson egyébként kilehet fogni, de max lopottat. :)
2023. jan. 21. 20:32
4/9 anonim válasza:
Fúrógépnél az a lényeg hogy fém hajtóműháza legyen és ne gyorsrögzítős tokmánya, hanem fogaskoszorús, esetleg morse kúpos csatlakozás nagyobb átmérőknél. A betonfúrás viszont nehézkes lesz, egy-két alkalommal át lehet vele szenvedni, de ha gyakran kell, akkor érdemes csak betonhoz egy külön gépet beszerezni.
2023. jan. 21. 21:00
5/9 anonim válasza:
*folyt: ha gyakran kell, akkor érdemes csak betonhoz egy külön gépet beszerezni, azaz egy fúrókalapácsot.
2023. jan. 21. 21:04
6/9 anonim válasza:
#2 😄 mekkora bakloves.
2023. jan. 22. 03:21
7/9 anonim válasza:
A gerendához fúró-csavarozó gép kell, a betonhoz pedig fúrókalapács. Vannak ütvefúrók is, ezek körmöstárcsás csatolással valamennyire ütnek, de nem alkalmasak beton fúrására. Betonhoz pneumatikus ütőművel szerelt, relatíve lassú fordulatú (800-1500 között) gép kell. Sds plus szerintem elég.
Szoktak ezekhez adni gyorstokmányt is, ha csak egy gépben gondolkpzol akkor ilyet néznék.
Fába 8-10-12-es fúrót bármi beteker, a leggagyibb 10V-os gép is.
2023. jan. 22. 12:46
8/9 anonim válasza:
Makita HR2600 SDS-Plus fúrókalapács
2023. jan. 27. 20:34
9/9 anonim válasza:
Tök jó, hogy a nyolc válaszból 1 válasz adott választ a kérdésre. A többi okoskodás vagy irreleváns.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!