Baloldali:
Tetszik az hogy többféle szín van benne. A rajta lévő lap jól passzol hozzá. A fiókok színe is jól megy főleg a rajta lévő mintával mégsem az az üresség hanem van benne némi látványos dolog.
Jobb oldali.
Az hogy önamgában fehér az egész az szerintem túlságosan egyszerű, viszont egy sötétebb falnál iszonyatosan jól tud mutatni például és ha több hasonló színű, stílusú bútor van a helyiségben akkor szerintem nem lehet rossz a látvány. Annak a belső elrendezése a kávéfőzővel, bögrékkel, díszekkel, lámpákkal, ott a háttér szerintem iszonyatosan jól mutat, pofás. Én mondjuk magát a bútort is barnára festettem volna teljes egészében egy picivel másabb árnyalattal az úgy szerintem jobban passzolna az összképhez, de így is szép egyébként.
Saját magadnak, vagy eladásra?
Mert eladásnál a másodikkal lenne nagyobb szerencséd, átlagosabb, hétköznapibb, csak koptatni kellene egy kicsit akkor lenne igazi shabby chic stílusú.
Az első nekem jobban tetszik, de találni kell rá vevőt, akinél pont belepasszol az enteriőrbe.
Ha saját részre csinálod, akkor azt válaszd, amelyik a többi bútorodhoz, a lakásod hangulatához jobban passzol.
A jobb oldali "régiesebb", de nem hagynám így.
A baloldali sokkal jobb és praktikusabb. A jobboldaliban lényegében egy nagy üresség van, a gyakorlatban kihasználhatatlan. A lámpa is teljesen felesleges benne, egy haszontalan teret világít be.
A jobboldalit egyébként úgy alakítanám át, hogy polcokat raknék bele, és kétajtós vitrinüveget eléje. Legalább kevésbé is porosodna...
De ez az én izlésem és az én meglátásom, lehet hogy a többiek másként látják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!