Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Valaki csinált már ilyet?...

Valaki csinált már ilyet? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Esküvői köszönő ajándéknak tervezünk valami hasonlót, mint a hógömb... kinek mi vált be hozzá? Próbálgattuk a vizet, a vizet glicerinnel keverve illetve csak glicerint. Egyik sem az a lz igazi hatást adó... ötleteknek nagyon örülnék.

2023. jan. 3. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
2023. jan. 3. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, h mennyi rá a keret, de lehet venni olyan hógömböket, amibe csak képet kell bele tenni.
2023. jan. 3. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Erre amúgy mi szükség van?

Azért kell, mert más is csinálja?

2023. jan. 4. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem egy esküvői előkészülethez iszonyatosan nagy munka. Megkapják a kedves vendégek és otthon a polcra kerül, 1 hétig. utána kidobják. Szegény vőlegény.
2023. jan. 4. 09:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom, annyira be vagytok fásulva. Mert szeretnénk. Ha van időnk rá meg ktg vetés, akkor miért ne? Mi csináljuk, nem ti. Én kérdeztem csak, választ vártam, nem pedig lehurrogást. Gratulálok nektek. Gondolom a ti esküvőnk jobb volt, és örültek a hűtőmágnesnek...
2023. jan. 5. 10:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja és hozzá tenném, hogy együtt tervezzük, nem pedig csak én... nem csak rólam, hanem Rólunk szól. Megbeszéltük, és belementünk. Kész. Egy kapcsolatnak így kell működnie.
2023. jan. 5. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Te kitalátad, ő próbált volna mást mondani.

Kaptam már több ilyet, fogalmam sincs hol vannak.

2023. jan. 11. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!