Hogyan készíthetek ilyen cicaházat/cicabútort házilag?
A sárga,a lilás-szürke és a zöld a képen 1-1 henger.A fekete csíkok falapok
Ez egy gyors rajz,de talán ki lehet nézni.A narancssárgák párnák,a kék pedig házikó.A lilás színű henger be lenne vonva kaparófának.(ehhez segítség hogy miként)
A piros dolog a másik oldalon 1 játék.
kb mennyibe kerülhet a faanyag ehhez+ a kaparófa költség?
Mivel tudnám stabilan rögzíteni ötletek?
Előre is köszi
nem nagyon látszik semmi, de tüzép, osb lap 600-700 Ft/m2, egy vékonyabb gerenda 800-1200 Ft, kötél 200 Ft/m ---szögek, fűrész kalapács, ragasztó + filc a méterárú boltból....1 osb lapból és egy 2-3 m-es gerendából 5 macskabútort legyárthatsz ;)
a gerendára ragasztót kensz és szorosan körbetekered kötéllel (kerek keresztmetszetűt akarsz, akkor az drágább)
Én is sokat próbálkoztam ilyesmivel, de nem egyszerű elkészíteni, főleg ha igazán ízlésesre és praktikusra akarod megcsinálni.
Nekem van egy újszerű emeletes cicaházam, plüss borítással, sizál kaparófelülettel, sok búvó- és kiváló alvóhellyel, ráadásul cica-alagúttal egybeépítve, 10.000 Ft-ért eladó.
Ha nem sikerül jól rögzítened az egyes darabokat, még veszélyes is lehet a kedvenced számára!
Itt egy jó kis csajos macskabútor elérhető áron, és ilyen biztosan nincs másnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!