Mit lenne érdemes használni fémfogaskerekek kenésére?





Fordulatszàmuk inkàbb alacsony, vagy magas? Ezek alapjàn zsírt mondanék elsőre, de még pàr körülményt leírhatnàl.
Szabadon futnak?
Burkolatuk nincs?










2# többfajta élelmiszeriparra minősített kenőanyag van!
Magas hőfok? És menyi 150-500 fok? Mégis.
Vannak tapadó kenőanyagok, azok vékonyan felhordhatók, de a koszt is beszedik.





vagy Lítiumbázisú kenőzsír, vagy grafitos-zsír..(ezt használom, a másik kicsit büdös)
Kérdésre válaszolva: grafitos zsír.





#5 Oda kb. bármilyen gépzsír jó, 100fokot ma már szinte mindegyik tud, de az adatlapon érdemes ellenőrizni.
A nyitott részeket ajánlom befedni, főleg ha a környezet poros. A legdrágább zsír állagát, kenőképességét is drasztikusan lerontja ha sok por jut be.
Zsírnál a vékony réteget el kell felejteni. A fogaskerékhajtómű házat dugig kell tömni zsírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!