Páromnak, aki hegesztő, szeretnék sarokcsiszolót venni ajándékba. Melyik fajtát vegyem (Bosch, DeWalt, Makita)?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 19:19
11/15 nemaRendőrség válasza:
Nincs munkatársa, barátja?
Kérdezd meg őt, kérd meg őt hogy derítse ki.
Ha rájön hogy a haverja ezért kérdezgeti akkor szerintem örülni fog, legalábbis én örülnék ha ennyi év után is meg akarna lepni.
De nem hiszem, mert "Sanyi, melyik sarokcsiszolót vennéd?" Kérdésből abszolút nem az jön le hogy az asszonynak kémkedik
12/15 anonim válasza:
A 4-essel tudok teljesen egyetérteni.
Meg úgy általában azokkal, akik azt mondják, hogy munkaeszközt nélküle ne vegyél.
13/15 anonim válasza:
Kis Makitát NE vegyetek!
Hegesztő vagyok...jó gép,de a tervezők elb@szták a kapcsolóját,még puszta kézzel sem egyszerű bekapcsolni,nem hogy kesztyűben!
14/15 anonim válasza:
Sosem szerettem, ha ajándékba olyan dolgot kaptam, amivel otthon munkát kellett végeznem. Én sem fakanalat veszek egy nőnek ajándékba. Vagy seprűt.
15/15 anonim válasza:
Én valahol olvastam és igaz. Az okos nő úgy vásárol hogy valamilyen ürüggyel a boltba elcsalja a férjét, ott pedig oldalról figyeli hogy a párja miket nézeget. Mit vesz kézbe.... Ez úgy gondolom beválik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!