Miért nem tudom kihúzni a zárat az ajtóból, csak 1 cm-re?
Figyelt kérdés
A kilincs magasságában valami fogja. Egy beltéri ajtóban a legegyszerűbb zár. Szeretném megmérni, hogy olyat hozzanak.2022. nov. 6. 06:22
1/6 anonim válasza:
Mert szoros. A kilincsnél kicsit kidudirodik. Mozgasd fel le, és húzd, vagy csavarhúzóval megfeszíted.
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs estleg a nyelv alatt egy csavar, mert mintha akörül forogna a zár? Ilyet is olvasok. Talán lekapargatom a festéket meg a tapaszt.
2022. nov. 6. 06:42
3/6 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon köszönöm! Nekiestem és kihúztam.
2022. nov. 6. 06:44
4/6 anonim válasza:
Van egy belső nyelve ami megakad.
Vagy úgy lehet kivenni, hogy beteszed a kulcsot és kicsit elfordítod vagy megpróbálhatod levenni a fedlapot.
Fedlap eltávolítással nem mindegyik jön ki ha beletört a kulcs.
5/6 A kérdező kommentje:
A kivétele meg van oldva. Most már csak az a gondom, hogy jól mérjek. Méricskélés előtt még talán megtudom, hogy nálunk lehet-e kapni, mert az a biztos, ha a testvérem viszi magával a rosszat.
2022. nov. 6. 07:06
6/6 anonim válasza:
4# te a cilinder betetről írsz, itt a zár testről van szó. Beltéri ajtóba pedig nemigen van cilinderbetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!