Fát szeretnék lakkozni. Eddig ami a legjobban bejött az a PRISMA COLOR SZÍNTELEN FÉNYES lakkja, de hiába telik el pár nap a lakkozástól számítva, ha az ujjammal megérintem, akkor újlenyomatos lesz. Mintha nem tudna teljesen kikeményedni. Javaslatok?
Nem tudom mit csinálnak manapság a lakkokkal, de amit a multkor is vettem valami borzasztó volt. Azonnal beszívta a fa az egészet, és egy ronda matt felület maradt vissza. Azelőtt vagy 15 évvel lakkoztam utoljára mert képkerethez kellett, de az a régi lakk sokkal sűrűbb volt mint ez az új és annakidején elég volt kétszer bekenni, és gyönyörű szép fényes, csillogó sima felületet kaptam. Igaz annak a lakknak volt szaga is rendesen, mert nem vízzel higítós mint a mostaniak. És azok a régi képkeretek amiket akkoriban csináltam, máig tökéletesek és ugyanolyan szép fényes, csillogó, sima s felület.
Szóval sajnos nem tudom én sem milyen lakkot lehetne venni ami olyan mint a régi. Meg az a baj azt sem tudom milyen lakk lehetett az a régi lakk, azt hiszem egy asztalos ismerősömtől kaptam még, de elfogyott már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!