A WC csészét tényleg le lehet ragasztani?
Figyelt kérdés
Megőrülök a szerelőktől. Elvileg egy visszaigazolós honlapról jön hozzám egy szaki holnap. Szerettem volna olyat választani, akinek jóak a referenciái, de nem sikerült. Legalább előre jelezte, hogy nem csavarozni, hanem ragasztani fogja a WC-t. Most próbálok valami férfi ismerőst találki, aki érti, hogy ez mit jelent. A WC-m tele van törésekkel amúgy, és most jelent meg az első a belsejében, ezért kell a csere. Szóval valahol logikusnak hangzik, hogy ragasztva kevésbé fog feszülni. Csak azt nem értem, hogy a csavar is csak két helyen van, attól tényleg egy éven belül darabokra törik?2022. okt. 24. 13:09
11/20 anonim válasza:
lehet. Por és vízmentesen kell leragasztani,kissé megemelve a csészét alá nyomni a szilóból vékonyan. Többet nem is szabad,mert ha egyszer majd,ha vmiért fel kell venni a csészét,akkor az nem jön fel,és lehet hogy a csempe szakad fel,úgy megfogja a sziló! Érdemesebb minőségi szilóval,pl Fisher, Ravak,és a ragasztás után 12-18-órát csak nagyon óvatosan/körültekintően legyen használva a wc-.
12/20 anonim válasza:
Víz-gáz-fűtésszerelő vagyok.
Soha nem csavarozzuk le a Wc-t. Sziloplaszt bőven elég. Teljesen felesleges a csavarozás.
13/20 anonim válasza:
A szovjet időkben csavarozták, mert akkor nem lehetett ragasztót kapni.
14/20 anonim válasza:
12.
Akkor minek is van az a két lyuk a wc két oldalán??
15/20 Hintalow válasza:
Hát mert nem cserèlgetik túl gyakran a gyártók a kerámia öntőformákat, ha 30 ève elfèrt a kèt lyuk, elfèr azóta is 🙂🤷
16/20 anonim válasza:
13.
Akkor ezt a rögzítő készletet szerinted még Lenin gyártotta?!
17/20 anonim válasza:
Utolsó, nem tudom miért jó neked ez a gátástalan provokálás, de akkor te nyugodtan rögzítsed csavarral, legalább annyiszor fúrhatod majd újra, akárhányszor csészét cserélsz. Ugyanis 100%, hogy el fog térni a lyukak helye. Hidd el, nem véletlenül ragasztják.
18/20 anonim válasza:
Ne veszekedjetek már kis sz@rságon.
Le lehet lefúrni is és leragasztani is és mindkettőt egyszerre,amit megrendelő kér,..én úgy rögzítem,ahogy kérik!
A fúrásnak van 1 kis veszélye, elrepedhet a csempe alul,valamint a "csak" 2 furatos megrögzítéssel még billeghet a csésze ha nem egyenes a járólap, vagy a csésze alja ferde,amit viszont a sziló viszont megakadályoz.
Szóval,lehet így is úgy is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!