WC szag van a wc-n?
3 éve lett megcsinalva a WC helység és azóta nem lett leszilozva.
Fél éve van a szag.
Ha tele van a pöce, ha nincs, a benne levő trutymónak szaga van!
Ezzel kezeld:
Ezzel egyébként - szagtól függetlenül - célszerű karbantartani az emésztőt, mert leszedi a zsírosodást is és jobban el tud szivárogni a cucc, így kevesebbszer kell szippantóst hívni, amivel máris megspórolod az árát.
Ez 1 éves adag 5m3-es pöcénél, ha a tiétek nagyobb, akkor tegyél bele 2 db-ot és akkor 6 havi lesz.
De valójában nálunk a nyaralóban nem is kell havonta szórogatni, csak amikor már szaga kezd lenni.
...vagy van ez, ez talán olcsóbb, mert tudsz venni belőle 1 liter is, próbaképpen. Ezt nem ismerem, de 42 értékelése van, mind pozitív.
Nálam 10. emeleten is ugyan ez a jelenség. 5 éve volt WC csésze csere, teljes felújítás, kb. fél éve kezdtem el érezni.
A WC csészén a vízkifolyó lyukak elkezdtek vízkövesedni, és megváltozott az áramlás a csészében. Hiába húzod le, a csészében a vízréteg teteje csak körbe-körbe forog, nem cserélődik ki teljesen. Ez tud bebüdösödni. A gyors megoldásom az lett, hogy egyszerűen több ideig húzom le. Majd a WC tisztítót átraktam a csésze másik oldalára, hogy megtörjem az áramlást, így már nem kell tovább húzkodni. A végleges megoldás az lenne, hogy a vízkifolyókat teljesen vízkőmentesíteném a csészében, arra még nem vettem rá magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!