Normális aki egy ilyen gépet megalkot, használ?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 19:00
11/15 anonim válasza:
A sajat haza tajan mindenki azt hasznal, amit akar. Amig mast nem veszelyeztet vele, had csinalja. Nem CE jelolessel akarja piacra dobni. Az mar mas kerdes, hogy az en sajat biztonsagom erdekeben, mas konstrukcioval, de legalabb vedoburkolattal keszitenem. Nem a kuppal van baj. Hanem minden massal. 🤭
12/15 anonim válasza:
#9 Nem. Mivel mindketto keziszerszam. Ez nem keziszerszam.
13/15 anonim válasza:
én is csináltam ilyet, bár kompaktabb, masszívab, biztonságosabbat
összesen kb 20-30 ezerbe került megcsinálni
nagyon megkönnyítí a munkát fejszéhez képest
én úgy csináltam hogy a kúp nagyjából 60°-os szögben állt a talajhoz képest, így a gravitáció elvégezte a munkának azt a részét, tolni nagyon ritkán kellett
14/15 anonim válasza:
12.
Asztali körfűrészre gondoltam.
15/15 anonim válasza:
Az más, viszont ott is csak a szerszám érinthető munkavégzés közben, nem a komplett hajtás. Mint írtam, itt sem a kúppal van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!