Mi az oka, ha a fűtés tágulási tartálya mindig kiürül? Milyen problémát okozhat ez?
Figyelt kérdés
A tágulási tartály nullán áll. Feltöltöm, hogy mondjuk felmegy 1-re a mutató, majd 1 nap múlva megint nullát mutat.2022. okt. 11. 18:29
1/15 A kérdező kommentje:
Cirko fűtés.
2022. okt. 11. 18:29
2/15 anonim válasza:
Mit mutat az általad emlitett mutato? Mi a mértékegysége az általad leolvasott 1-nek?
3/15 anonim válasza:
Gázkazánról lehet szó.Ez magában alap állás .Legalább 1.2 re kellene .
A rendszer nincs tökéletesen kilégtelenitve.A bentlévő levegő vagy kijön,vagy egy magaslati ponton gyűlik össze.Helyébe víz kerül,és esik a nyomás .Nagyon kevés víz eltünése is okoz ilyet.
A rosszabbik eset,ha rendszerből szívárog a víz.
4/15 anonim válasza:
Ugy tünik, hogy a kérdezöt nem igazán érdekli a kérdés!
5/15 A kérdező kommentje:
De igen, csak közben más teendőim is voltak. Szóval gázkazán igen, most nem vagyok ott, ezért nem tudom megnézni a mértékegységet, de nyomásról van szó gondolom.
Márt többször volt töltve, úgyhogy felteszem inkább a víz folyhat el, mert különben már megtelt volna a tartály, nem?
2022. okt. 11. 19:58
6/15 A kérdező kommentje:
Megtelt volna vízzel, úgy értem, vagyis akkor nem is tudnék már többet ereszteni bele, ha nem a víz tűnne el?
2022. okt. 11. 19:58
7/15 anonim válasza:
Hát mi történhet, ha nincs víz? Ezt komolyan kérdezed? Nincs keringés, leég a szívattyú, a hőt nem vezeti el semmi, a hőcserélő elolvad, vagy elég, vagy ilyesmi.
8/15 A kérdező kommentje:
De a fűtés működik rendesen, nincs probléma. Csak azt látom, hogy a tartály nyomásmutatója mindig nullára megy vissza.
2022. okt. 12. 09:12
9/15 anonim válasza:
Jó, én meg abból indultam ki, hogy ürül a tartály. A tartály alatt és a felső cső felett még van pár centi. De ha egy egész tartályból kifogy a víz, a maradék se sokáig marad benne. Ha meg nem fogy, akkor nem nagyon okoz szerintem semmit. De ha rosszul mutat, akkor nem fogod tudni, ha tényleg ürül, és akkor elindul a folyamat.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ürül-e tartály, csak azt látom, hogy a mutató, (felteszem nyomásmutató van rajta, most nem vagyok ott) mindig leesik nullára.
2022. okt. 12. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!