Üvegművességet, üvegtechnikát hogyan és hol tudnék tanulni?
szerintem ezt hiába linkeltétek be, ez csak névleg van, de nem indítanak soha, emlékszem 2 éve szintén feliratkoztam, azóta se értesítettek!
én úgy tudom hogy megszűnt a szakma, legfeljebb kémia tanszékeken adják át egymásnak a tudást a laboraszisztensek, de nyilvánosan nem indul képzés évek óta, rosszul tudom? És egyébként nem művészeti képzésre gondoltam, bár annak is örülnék, de engem a sima üvegtechnikus érdekelne
Az első linket is hiába linkeltétek:
ITT INDUL ÜVEGMŰVES TANFOLYAM:
"Sajnos erre a képzésre nem tudunk ajánlani képző intézményt."
Ja igen :D Ez a másik fele amiről jobb ha tudsz a "felnőttképzéses" oktatási rendszerben, hogy közvetítős ügynökséges hiénázás megy, ugyanaz mint az autósiskoláknál!
X-Y-Z csak azon pörög, hogy összerántsa a "létszámot" Q-V-W meg azért tejel X-Y-Z nek, hogy kapjon kuncsaftot..
Persze a végén mindent a kuncsaft fizet meg, az meg már más kérdés, hogy mit kap a pénzéért!
Egyébként utána néztél a "végzettségköteles tevékenységek listájába" nem kivették belőle, és azért nincs már hivatalosan képzés sem rá?
Workshop lehet van attól még... Csak ugye az nem ad papírt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!