Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Üvegművességet, üvegtechnikát...

Üvegművességet, üvegtechnikát hogyan és hol tudnék tanulni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 11. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Pl. Képző -és iparművészeti szakiskolákban, szaktanfolyamokon. Keress rá: üvegműves, szakiskola, tanfolyam szavakkal.
2022. okt. 11. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Pl

[link]

2022. okt. 11. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez jobb

[link]

2022. okt. 11. 10:42
 4/8 anonim válasza:
Valóságban egy olyan ember mellett dolgozva aki már gyakorlott ebben, vagy megrendeled az eszközöket aliexpressről / ebayről és saját magad. Ha csak "papír" kell, akkor szerintem csak az árat nézd! Én nemrég végeztem villanyszerelőként, a képző nem biztosított gyakorlati helyet, régebben gumisként ahhoz is csak az alap műhely volt havi 2 alkalommal.
2022. okt. 11. 10:56
 5/8 A kérdező kommentje:

szerintem ezt hiába linkeltétek be, ez csak névleg van, de nem indítanak soha, emlékszem 2 éve szintén feliratkoztam, azóta se értesítettek!

én úgy tudom hogy megszűnt a szakma, legfeljebb kémia tanszékeken adják át egymásnak a tudást a laboraszisztensek, de nyilvánosan nem indul képzés évek óta, rosszul tudom? És egyébként nem művészeti képzésre gondoltam, bár annak is örülnék, de engem a sima üvegtechnikus érdekelne

2022. okt. 12. 18:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Az első linket is hiába linkeltétek:

ITT INDUL ÜVEGMŰVES TANFOLYAM:

"Sajnos erre a képzésre nem tudunk ajánlani képző intézményt."

2022. okt. 12. 18:56
 7/8 anonim válasza:

Ja igen :D Ez a másik fele amiről jobb ha tudsz a "felnőttképzéses" oktatási rendszerben, hogy közvetítős ügynökséges hiénázás megy, ugyanaz mint az autósiskoláknál!

X-Y-Z csak azon pörög, hogy összerántsa a "létszámot" Q-V-W meg azért tejel X-Y-Z nek, hogy kapjon kuncsaftot..

Persze a végén mindent a kuncsaft fizet meg, az meg már más kérdés, hogy mit kap a pénzéért!

2022. okt. 13. 09:16
 8/8 anonim válasza:

Egyébként utána néztél a "végzettségköteles tevékenységek listájába" nem kivették belőle, és azért nincs már hivatalosan képzés sem rá?

Workshop lehet van attól még... Csak ugye az nem ad papírt...

2022. okt. 13. 09:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!