Vegyestüzelésű kazánhoz szigetelés lefedéséhez?
Figyelt kérdés
Van rajta most kőzetgyapot réteg, de nyeli a port utána meg kiporzik, foszlik, baromira idegesítő és káros, köhögök tőle állandóan.
Alukasírozott gyapotra gondoltam (nem vagy csak nem megfelelő méretet kapni), aztán gondoltam rá hogy a meglévő üveggyapotot amit még nem használtam fel rátenném a mostani helyett, de nincs mivel fedjem valami értelmes hőálló fólia.
Van hálóerősített fólia aluból, de nem gondolnám túl erősnek, meg szerintem beszakadozna, akkor megint csak nem ér semmit.
Valami tartósabb de nem kasszaapasztó megoldás?
2022. okt. 1. 16:06
1/6 mindentudó99 válasza:
Előző kazánomnál sima gyapotszigetelest raktam. Majd hajtottam lemezt a kazánra es egyúttal a gyapotra. Dróttal rákötöztem.
2/6 qkker1 válasza:
PURhab mindenre megoldás, a magyar építőipar mindenre is jó anyagainak egyike.
4/6 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm az ötletet, ilyenről még nem hallottam, de piszok drága, több mint 200 ezer forintot nem akarok rákölteni :)
2022. okt. 1. 19:12
5/6 mindentudó99 válasza:
Vehetsz rá hőálló bevonatú grafitos szigetelő táblát. Raragasztod es kész.
6/6 anonim válasza:
Én is lemezből hajlíttattam rá burkolatot, majd popszegeccsel fogattam össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!