Van nekem egy wavin márkájú többrétegű műanyag csövem, amire az van ráírva hogy 25 x 2.5 mm. Ehhez szerettem volna egy idomot venni, viszont csak 26 mm est találok mindenhol, 25-öst nem! A 26-os is jó hozzá?
Figyelt kérdés
Hideg Vizet szeretnék rajta vinni! Sajnos nem én Csináltam, én biztos hogy rézcsövet vagy PPR csövet használtam volna, Azokat ismerem már, viszont ezt még nem!
2022. szept. 29. 01:15
1/4 anonim válasza:
Az általad linkelt oldalon ott vannak a 25 ös idomok!
2/4 A kérdező kommentje:
Szia, igen láttam, de nekem olyan kéne ami csavaros és nem pedig roppantós, mert olyan gépem nincsen!
2022. szept. 29. 09:23
3/4 A kérdező kommentje:
A másik furcsaság pedig hogy nézegettem kalibrálót ehhez a csőhöz viszont abból sincsen olyan amelyik 25 ös höz való csak 26 os van rajta.
2022. szept. 29. 09:37
4/4 A kérdező kommentje:
Na ez meg rendkívül érdekes, mert találtam az obiban egy kalibrálót, oda van írva hogy 16 20 és 26, vicces hogy a képen pedig 16 20 és 25 van. :D
egyébként a lényeg az lenne, hogy tegyek bele egy nyomorult idomot, hogy arra rá tudjak csatlakozni és tudjam vinni tovább a vizet PP-R csővel.
2022. szept. 29. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!