Zuhanyzos csapbol betet kiszerelese?
Van egy ilyen furdoszobai szettem. Szeretnem a csap beteteket kicserelni de nem jottem ra a szetszerelesere. Amit tudok hogy a kezikerek vegen ki lehet csavarni egy kis muanyag kupakot es alatta van egy csavar. Kicsavartam viszont a kezikerek nem jott le. Tulsagosan erosen nem mertem megrantani de azert nem is kimeltem. Ugy latom hogy a kiszereleshez le kellene szednem valahogy a kezikereket is. Annak mi a modja? Erosebben kellene lerantanom rola? Vagy van ra valami praktika?
Még az is lehet,hogy kalapáccsal kell belülről kocogtatni mert ez a tipus hajlamos az összerohadásra.
Aztán majd tekerd le a fényes dísz kupakokat az után férsz hozzá a kerámiabetétekhez. Két külömbözőt kell venned hozzá meleg ill. hidegre valót.
nem sikerült :( valószínűleg tényleg az lehet ,hogy összegyógyult :( lehet kénytelen leszek leszedni az egészet és úgy leütögetni valahogy.
Nem ugyan ez a model de gondolom ez a része tök ugyan ilyen mint a videón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!