Parkside sarokcsiszoló vélemények?
Várj jövő hétfőig!
Nekem már megvan az újság...3.-tól 9999 ft lesz a Lidlben a 115-s(750W).
...csak új,és 3 év gari van rajta!
Ja...!
rengeteg kiegészítőt is lehet majd kapni hozzá,-vágó,gyémánt,lamellás,drótkorongot is.
ma 13:47
későn jött a válasz,5 ezerel többet fogok fizetni,ez van
amikor kerestem lidl ilyen flexet sosem volt
Nekem A1-es van, de akkor ezek szerint már mindegy. A Jófogáson nem érdemes Parkside cuccokat venni, mert felárral adják a nepperek.
Az egyes voltam.
Szerintem a Parkside flexnek nem olyan jó a fogása, és az átlagnál zajosabb is. Én a Makitát jobban szeretem.
#6 A jófogáson lehet azért alkudni.
ma 16:48
Volt Makitám,egy 4-es csavart alig birt elvágni,zsirujat rendeltem pedig,senkisem hitte el akinek ezt elmondtam.Muszály voltam eladni a gépet,pedig 18 ezerért rendeltem.
ma 19:21
"gond nélkül viszi."
Csak nem mindegy mennyi idő alatt..A régi BLACK & DECKER ami volt nekem sokkal hamarabb elvágott egy 4-es csavart.Nem hinném hogy gyári hibás lett volna.Mégis miért lett volna az? szép halkan ment és nem is zörgött.Tettszet amúgy a gép,sajnáltam is hogy semmit nem érek vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!