Mennyi fát fogok eltüzelni?
Figyelt kérdés
Egy 42m2-s lakásba szeretnék venni egy öntöttvas kandallót, és kiváncsi vagyok, mennyi fával kell kalkulálnom. 25ezerért láttam 2 m3-es kiszerelésű aprított fát, raklapon, az vajon mennyire lesz elég? Napközben nem nagyon vagyunk otthon, esténként lesz begyújtás.2010. szept. 25. 20:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem kb 3x annyi kell majd.
2/5 anonim válasza:
Az sok mindentől függ:
mennyire lesz hideg a tél
van-e egyéb fűtési lehetőség és fogod-e használni
milyen a lakás hőszigetelése
Mindenesetre minimum a duplája, a tripláját mindenesetre készletezd be (ami megmarad, nem kér enni, és ugyanolyan jól fog égni jövőre is)!
3/5 anonim válasza:
"ugyanolyan jól fog égni jövőre is"
Sőt! Szárazon jobban! ;)
4/5 anonim válasza:
30-60 mázsa között, szigeteléstől, a te hőigényedtől és az időjárástól függően. Nem tudom mennyi lehet a raklapon, de nem hiszem, hogy több 10 mázsánál. Érdeklődj több helyen a reális ár akác tűzifa esetén 2000ft/Q-ig max. 2500 de akkor házhoz szállítva, felvágva, hasogatva.
5/5 anonim válasza:
Legalább 40q akác kell, de ha megteheted vegyél többet, mert jövöre úgy is drágább lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!