Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Vasoszlopokból garázst építené...

Vasoszlopokból garázst építenék, oldalfalnak mit érdemes?

Figyelt kérdés
Zárható garázst csinálok, vasoszlopokat teszek le, a tető horganyzott lemez, oldara osb-t érdemes? Vagy van más anyag ami tartós és árban se rossz? Egyelőre az osb lap tűnik jó megoldásnak, azt csak fel kellene fúrni, de előzetes érdeklődés alapján 15 ezer körül van táblája.
2022. szept. 11. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amennyi egy garázs oldalához kell annyit röhögve el lehet hozni egy szgk. csomagtartóján.

Persze nem akarásnak...

2022. szept. 12. 10:28
 12/14 A kérdező kommentje:
11, ezért írtam hogy közel kellene egy hely ahol olcsóbb, de kb 15 tábla kellene, az durván 30 nm. Kerítésbe is tennék. Az előző fuvart futóval hoztam el.
2022. szept. 12. 11:12
 13/14 anonim ***** válasza:

A trapézlemezt nem úgy árulják hogy táblába, te mondod meg a méretet és úgy vágják le akkorára amekkora kell.

Négyzetméterre van az ára.

Tesz97 , innen rendeltünk és megvagyunk velük elégedve, mm pontosan küldték az anyagot.

2022. szept. 16. 16:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is kész garázst vennék az a legolcsóbb, csak a helyet kell megcsinálni.

Lemezgarázs kb 300000 ft.

2022. szept. 16. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!