Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » 25 méteres hosszabbító túl...

25 méteres hosszabbító túl tág dugalj részével lehet kezdeni valamit?

Figyelt kérdés
Szóval Kauflandból vásároltam egy 25 méteres hosszabbítót, gumírozott vezeték, dugalj és villa. Minden egybe van öntve sajnos. Bármit dugok a hosszabbító dugalj részébe, egyszerűen lötyög és munka közben foyton kicsúszik😔 Próbáltam kis csavarhúzóval benyúlni a lyukakba és a réz érintkezőket valahogy összenyomni, hogy szűkebbek legyenek, de semmi változás. Bent a lyukakban nem kicsi rugók kéne legyenek, amik ráfeszítik az érintkezőket a dugvillára a jobb érintkezés érdekében, mint a konnektorokban? Mit lehet még megpróbálni azon kívül, hogy vágjam le a dugalj részt, vegyek egy szétszedhető dugaljat és szereljem fel?

2022. aug. 23. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Vegyél egy jó minőségű szerelhető dugaljat.
2022. aug. 23. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
ilyenkor barkácsolás következik...a dugalj mindkét hüvelyébe trombitalemezből készült kis csövecskét kellene beleügyeskedni, ha ez megvan, és működik, akkor hosszú kötegelővel összekötnia dugaljat a dugvillával...nem NASA minőség, de mégsem kell szétvágni, vagy bár mi.
2022. aug. 23. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha tudod a megoldást, miért akarsz kókányolni?
2022. aug. 23. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Vágd le a végét, és tegyél rá egy új kültéri szigetelt lengőgugaljt.
2022. aug. 23. 12:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor veszek egy dugaljat és felszerelem.
2022. aug. 23. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Arra azért figyelj, hogy a kábelek ne csak találomra legyenek bekötve a dugaljba. Úgy értem, hogy földelés a földeléshez, fázis a fázishoz.
2022. aug. 25. 13:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, én pedig találomra szoktam és eddig mindig bejött😂 Szarkazmus😉
2022. aug. 25. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!