Segítséget kaphatok polctervezéshez?
röviden: 1,6m -es kamrát polcoznék faltól falig. A lapszabászat ki van választva, megcsinálják amit kell.
A kérdés, hogyan rögzítsem a polcokat egyszerűen és olcsó megoldással. Arra gondoltam, hogy lenne középen egy függőleges választó, így 2*80 ra vágva a kb 160-as hosszt. A kérdés, hogy mi tartsa oldalt a falon ill. a középső pozdorja elemen a polcokat. Nem akarok drága polctartó konzolokat.. vlami "bütyök" is megtenné. Erre kérnék ötleteket. Gondoltam szintén ebből a bútorlapból vágnék csíkokat és azt csavarozgatnám fel, vagy vmi sarokvas.. Ti hogy csinálnátok?
Én négy darab ilyenből polcoztam be (2x2) a kamrát. Jól takarítható, nem nedvességérzékeny (mint a bútorlap)
A polcot ne bútorlapból csináld, vagy ha igen, akkor hosszában is alá kell támasztani, mert ha telerakod savanyúsággal vagy lekvárral, sörrel, akármivel, nagyon hamar megereszkedik.
Az előttem írt léces +L vasas megoldás teljesen jó.
Viszont a méretekkel figyelj jobban, mert ha 160 cm-t kettéosztasz, ott már mem lesz 2x80cm. Az anyagvastagságot számold bele.
Viszont annyira.felment a faanyag ára, hogy tényleg jobban jársz egy kész salgó polccal, 2 db 80-as szélességű befér ezek szerint.
Az mindent is elbír.
Kösz mindenkinek. A salgópolc bennem is felmerült, de nem találtam pont megfelelőt. már megrendeltem a 2*6 db kb 80-as polcot meg a középső 190cm hosszú tartó elemet. (25 cm szélesek egyébként) élvasalással 20e alatt lesz kicsivel.
lehet én is tetőlécet csavarozgatok majd fel a falra és a középső elemre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!