Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Emeletes társasházban lehetség...

Emeletes társasházban lehetséges erhélyen elhelyezett, szaldós elszámolású napelemes rendszert kialakítani, vagy ezt nem engedi meg a szolgáltató?

Figyelt kérdés
Mielőtt azt írnátok, hogy az erkélyen csak pár napelemet tudok elhelyezni, és úgysem érné meg, én vagyok a legfelső emeleten, és van egy előtető az erkélyem felett, ami bő 6 négyzetméternyi felület, ami ráadásul majdnem ideális irányba néz. Ha a házzal meg tudnék egyezni, még nagyobb felületet is használhatnék a tetőből.
2022. aug. 8. 09:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10-es: Lehet, hogy nem a válaszod tartalmát pontozták le, hanem a stílusát. Válaszolj személyeskedés és sértegetés nélkül, és minden rendben lesz. (Gondolom a 8-as is te voltál. Ha az első mondatot elhagytad volna abban a válaszban, akkor szerintem mindenki a zöld pipát nyomta volna.)
2022. aug. 27. 06:31
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Akkora marhaságot írtál előtte, hogy a maradék hajam is kihullott.

Ehhez képest semmi csúnyát nem írtam, csupán vettem egy nagy levegőt és csak annyit írtam, hogy:

"Hú, ezt te nagyon nem érted."

Ha már ezért is megsértődsz és lepontozol, akkor nem fogsz közelebb jutni a megoldáshoz, a lelked ápolásával meg nem áll szándékomban foglalkozni.

Amúgy volt ELMŰ-sként van némi rálátásom, szakértelmem és elegendő -nem publikus- háttér információm a napelemes kérdések jelen állásáról. (Is.)

Viszont én most kiszálltam innen, így a kérdéseidet majd mások megválaszolják, mert ezen az oldalon amúgy is mindenki ért az elektromos áramhoz is pont úgy mint a covidhoz, az oltásokhoz, meg a focihoz....

Csak majd győzzed kiválasztani a sok dilettáns válasza közül, hogy melyik választ írta hozzáértő szakember...

Na csááá...

2022. aug. 27. 17:54
 13/13 anonim ***** válasza:

"ugyanis ha a bejövő áram kimarad, azonnal leold a napelemnél az inverter."

Ott voltál, mikor összeforrasztották? Egy forgalmazót néztem, annál nem volt hivatkozás szabványra. Te tudod, hogy mindegyik kapható teljesít minden biztonsági követelményt?

"Minek válaszoljak, ha utána nullára lepontoznak"

Ha neked a pontozás számít, akkor menjél műkorcsolyázni.

"Akkora marhaságot írtál előtte, hogy a maradék hajam is kihullott"

Konkrétan kettőt állított, de egyszer sem mondtad meg, melyik volt a marhaság, és miért.

"Na csááá...".

Három bekezdést írtál arról, hogy elmész, ezekből három volt felesleges, és ezekből három volt, ami csak a te egódról szólt. :D

2022. okt. 10. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!