Zöld Bosch, Einhell vagy Makita a jobb márka akkumulátoros fúrógépben?
Ez sok mindentől függ.
A zöld Bosch az hobby márka, a kék Bosch az ipari kategória. Az Einhell-nek is vannak viszonylag jobb gépei, de nem ajánlom az Einhell-t.
A Makita a legkomolyabb ezek közül, de ott is a legalább 18V-os széria, az alatt hiába Makita, nem sok dologra alkalmas.
Évek óta a "filléres" Parkside-ot használom.
Arra is 3 év a gari.
Nekem az rémlett, hogy régen az Obi is árult Makitát, ezért kérdeztem rá, mert nem volt kirakva most.
Egyébként ezeket láttam kirakva: Zöld Bosch, Kék Bosch, Einhell, Hyundai, Black+Decker, LUX Tools. Ezek közül én, mint márkanév a Bosch-t és az Einhell-t ismerem valamennyire hallásból, a többi fogalmam sincs milyen lehet. A Kék Bosch számomra megfizethetetlen kategória, Einhell még éppen belefér. Neten nagyjából utánanéztem a gyártók honlapján és ahogy nézem az Obi gyakorlatilag a legutolsó szériát árulja fixen, szóval nem tudom van-e értelme továbbmennem. Gondolom ha kis boltban egy polcon maradt régi szériásat veszek meg, akkor csak árral leszek előrrébb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!