Hajdú bojler melegvízcső csere?
Sziasztok!
Tudnátok nekem segítséget nyújtani abban, hogy hogyan lehet kicserélni a bojlerben a melegvízcsövet? Vízköveztem már párszor, de sajnos most olyan problémám van, hogy hiába nyitom ki meleg víz csapot, egyszerűen alig jön belőle. Már régóta fenn áll ez a probléma, de most már olyan gyenge, hogy minimum fél óra mire lesz a kádban annyi víz, hogy tudjak fürödni. Gondolom a bojléer belsejébe kell kiszerelni(régi hajdú bojler). Előre is köszönöm.
Nem hinném.
Gyaníthatóan a belső vízhálózatod van eltömődve rozsdával meg mindenféle szennyeződésekkel.
Gondolom a vízcsap végét már letekerted.
Esélyesek még pl. az elzárók ill. a sarokcsapok.
Sehogy csak a bekötőcsövet tudod, amit látsz.
Esetleg tolj végig valamit a bojler csövébe, miután a bekötőt levetted.
A hideg víz bemenőn jó? Mert az is okozhatja ugyanezt.
A bojler meleg víz csatlakozóját levettem, megnyitottam a csapot, majd belefujtam és tökéletes. A flexibilis cső ami rajta van az is jó. A hideg víz jön rendesen, ahogy a bemeneti is jó. A víz az tűz forró, de nincs nyomás. Egyébként már a csapot is szét szedtem és az is rendben van. Lehet kapni hozzá belső meleg víz csövet:
Vízkőoldó. Keress géleset elvileg olyan is van.
Csőrészét tudod kerek reszelővel is tágítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!