Domotor felso tartalyos wc tulajok,milyen trukkjeitek vannak,hogy a vizszintes nagy gumigyuru jol zarjon es ne eresszen a wc?
Jelenleg nem tellik meg a tartaly,mert nem zar a gyuru.
Kepek:
Legutobb megjavitottam :2 napja es jol mukodott. Most ujra ereszt. A kepek akkor keszultek.
Visszatero problema,hogy bekerul vmi kosz a gyuru ala es emiatt nem zar.
Nagyon keves viz jon a wc-be. Nem lehetne sima cso es nyomocsapra vagy tekerocsapra cserelni ,mint alakotelepi lakasokban sajnos.
Az uj tartalyokba beleneztem es csak akkor lehet leszedni az alkatreszeket,ha a wc-cseszetol elvalasztom. Azaz nehez korulmenyes lenne szerelni.
Falbaepitheto meg nehezebben szerelheto szamomra,semmikepp olyat se akarok.
Otthoni kis filleres dolgokbol akarom megoldani ezt a feladatot . Tehat,akinek van otlete,irja meg,milyen kis dolgokkal rudom kiegesziteni ezt a tartalyt.
A muanyag vizszintes hosszu rudat lecsereltem aluminium fuggonyrudra,ami eddig jol mukodott.
(
Hello McGyver..Már ne haragudj,
de vegyél egy új dömötör tartályt(8-9eft) ,és kösd be rendes BB 1/2" flexivel és jó lesz 10 évig,és ne kókányolj. Tiszta vízkő egyébként is az egész tartály,a betöltő és a leeresztő rész is.
Ez a slagos bekötés a kertbe való és nem a lakásba és egyszer szét fogja vágni a vízés és ez a meg gumizott emelőkaros szerkezet megérne egy facebook posztot a hogyan tákoljunk össze valamit.
Nincs hari ..ügye?
Most látom..hogy te lány vagy.
Azért nem ül le rendesen a leeresztő rész mert minden vizköves,és a legkisebb kosz is megbillenti,feltartja a helyén a kosz. Ezt a modelt már nem árulják,míg egy dömötörben roszdamentes rugó szorítja le,és nagyon sokáig hibátlanul tömít a leeresztő rész.
Mindent koszonok!
A bekotot kicsereljuk akkor.
A tartalyt megtisztitom.
A rugo nagyon jo otlet.
Nekem 3 év után új tartályt kellett vennem, azóta már abban is cseréltem egyszer töltő meg öblítőszelepet is.
Ezek ennyit bírnak.
A 30 eves domotortartalyba beleontottem domestos zero pink vizkolodot es fel ora alatt minden vizkovet leoldott az osszes alkatreszeo es azota mukodik a wc!!!
Pont ez a lenyege ezeknek a regi cuccoknak,h filleres az alkatresz ,akar otthoni szemetbol is megoldhato az alkatreszpotlas ,egyszeruen javithato es orokke mukodik.
Ok, azt tudom, hogy régen minden jobbvót, nekem "új" tartályom van.
De emlékszem gyerekkoromban is dömötörünk volt, és apám folyton azt barkácsolta, mert mindig volt vele baj.
Meg mindig jol mukodik.
Semmit se csereltem benne!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!