Rozsdaette télikertet szeretnék felújítani. Nagyon alaposan drótkefézzük, hogy a mozgó, félig levált darabok lejöjjenek. Utána tervezzük a rozsdamaró felhordását a felületre. A drótüveget nem marja meg a rozsdamaró? Töröljük le az üveget? Lemossuk?
Mi a fenéért szenvedsz rozsdamaróval?
Az rendben van, hogy ledrótkefézitek, de vegyél Hammerite-t, a kenéshez maszkold az üveget - de az sem fontos, mert ha kerül is rá, azt teljes száradás után le lehet vakarni - és pillanatok alatt megvagytok.
Na ez az amire nem tudok válaszolni.
De a legjobb, ha itt megkérdezed:
"Jó napot kívánok! Lekentünk egy felületet rozsdamaróval, de utána mégis a Hammerite mellett döntöttünk. A kérdésem az lenne, hogy a rákent rozsdamarót le kell e mosni valamivel, vagy arra is mehet az önök terméke?"
3-as vagyok és még annyit:
Ne vacakolj emailel, ott van a telefonszám.
Telefon: +36 80 200-505
Ha rozsdamaró, akkor elmondom, én hogyan szoktam.
Ledrótkefézem a felületet, lekenem rozsdamaróval (RO55, vagy más foszforsav alapú), várok, amíg megszárad, ezután megint ledrótkefézem a rajta kialakult fehér port. Ezután vagy fémtiszta, és festem, vagy ha valahol még mindig látszik rozsda, akkor megint lekenem rozsdamaróval, és száradás után megint drótkefe.
Biz Isten nem értem. Most akkor lerozsdamaróztátok vagy nem? Mert hol így írsz, hol úgy. Ha még nem, akkor ne is tegyétek, nincs mit lemosni. Ha meg igen, akkor már ha megmarja az üveget, ha nem, nincs mire válaszolni.
A hammerite alá nem kell semmi, csak drótkefézés, ha azt vettetek, akkor minek vettetek rozsdamarót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!