Règi hősugàrzó helyère villany?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, a fürdő szobàban van egy règi hősugàrzó. Azt lecserèlnèm egy villanyra. De hogy kell?
Ahogy most csinàlnàm:
-lenyomom az àramot
-leszerelem a hősugàrzót (kikötöm a kàbeleket is)
-kifurom a làmpa csavar helyèt, tiplit rakok bele.
-Bekötöm a làmpàba a kàbelt
-Felcsavarozom a làmpa testet.
2 kèrdès: ez a munkamenete? Honnan tudom, hogy melyik kàbelt, hova kötöm?
2022. júl. 25. 07:52
1/3 A kérdező kommentje:
Kedves vàlaszoló:
"Inkàbb hívj egy szakembert, mert neked ez bonyolult, ès veszèlyes lenne." mondat lehet hogy elèg lenne....
2022. júl. 25. 09:52
2/3 anonim válasza:
A leírásból arra következtettem, hogy a korábbi hősugárzó is elektromos hősugárzó (nyitott) volt, csak a tervezett egy infralámpa (??), persze tévedhetek. A leírás a munkamenetre vonatkozóan általában helyes, de a fröccsenő vízre mindenképpen tekintettel kell lenni, az infralámpa forró üvege biztosan elpattan, ha víz kerül rá.
3/3 A kérdező kommentje:
Egy natur làmpa kerülne a helyère. Ez règi fajta hősugàrzó, panelekben amiben 1 db fèm rúd megy, ès mikor be van kapcsolva vörösen izzik.
2022. júl. 25. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!