Mi a neve a domború lambéria szerű deszkának, amivel a régi Erdért fa nyaralókat burkolták? Kb. 70 mm széles, 7 mm vastag volt. Illetve lehet még kapni? (Csak "rönkházprofilt" találtam, minimum 8 ezer/m2 áron.)
Figyelt kérdés
Szeretnénk beburkolni a faházunkat, és emlékszem rá, hogy volt ilyen régen - olyan mint a mostani "rönkházprofil" lambéria, csak sokkal vékonyabb (19 mm helyett kb. 7 mm), könnyebb, és olcsóbb volt...
Valamint csak félig volt nútolva - azaz a felső elem kicsit rálógott az alsóra (tehát alá ment, nem nútba).
Lehet még ilyet kapni?
2022. júl. 24. 14:54
1/7 anonim válasza:
Azt sztem ahhoz csinálták olcsó anyagból. Széldeszka az ami kissé íves, mert a rönk legszéle.
2/7 A kérdező kommentje:
Jó anyagból volt (rendesen megmunkálva, gyalulva).
2022. júl. 24. 15:53
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt találtam én is, 23 mm vastag, és 146 mm széles, 7000 Ft/m2. - De hol van az, ami 7 mm vastag, 70 mm széles???
És az ára mondjuk 1500-2000 Ft/m2?
2022. júl. 24. 16:17
5/7 anonim válasza:
Az nem igazán jó külső burkolatnak, eldeformálódik.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerinted... Az előző 50 évig bírta :)
2022. júl. 25. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!