Hogyan lazítsak meg egy beszorult vizes főszelepet?
Figyelt kérdés
Üdv! Zuhanycsap csere miatt szeretném elzárni a vizet a lakásban, ahová éppen költözöm, viszont elég durván beszorult. Próbáltam olyat, hogy nyomok neki óránként egy kis WD40-et, hátha beissza, de így is csak a kiálló csapot amortizálom a fogóval. Vertem rá szemből akkorát, amekkorát mertem (annyira nem nagyot), próbáltam visszafelé is feszíteni egy kicsit. Melegíteni nem nagyon merem, mert egy csempén vágott lyukon át kandikál ki, és nem tudom mennyire lehet baja a csempének / falnak, meg szerszámom sincs hozzá, csak öngyújtó (hőlégfúvó is van, de gondolom, az még kevesebb). Hogyan csinálják ezt azok, akik értenek is hozzá?2022. júl. 23. 21:24
1/2 anonim válasza:
Felkészülnek egy cseréhez. Jobb is ha cseréled.
2/2 anonim válasza:
Nem akarsz bontani akkor a főelzárót használd. Az említett csempeszelep beállt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!