Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Jó lesz hozzá az utángyártott...

Jó lesz hozzá az utángyártott akkumlátor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Makita 6270D akkumulátoros fúró- és csavarbehajtó gépem!

Az akkumulátora meghalt sajnos és venni akarok egy másikat!

Találtam két aksit amit kidobott a google:

[link]

[link]

Egyik 1500mAh 18Wh a másik 3000mAh 36Wh! És mindkettő NI-MH típusú akkumulátor!

Gyári aksiról annyit tudok hogy 2000mAh a Wh-t nem tudom és NI-Cd típusú akkumulátor!

Melyik aksit válasszam a kettő közül? Vagy egyáltalán jók azok az akkumulátorok az én gépemhez?

Előre is köszönöm a segítséget!

2022. jún. 24. 15:20
1 2
 11/11 anonim válasza:
Után gyártott akkumulátoroknak nem bírnak annyit mint az eredeti akkumulátorok.Magyarul kb 1/3 át bírja egy után gyártott akkumulátor az eredeti aksinak. Tudom hogy olcsóbb egy picit és hosszú távon viszont lehet megint egy újat venni. És ez lehet hogy max 1-2-3 éven belül csak kérdés meg e fogja érni az olcsóbb? Ilyen akkumulátorral már befürödtem után gyártott volt és töredék annyit brit ki mint a gyári akkumulátor.Ja és csak fele annyiba került tapasztalat soha többet után gyártott akkumulátor.
2022. nov. 12. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!