Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol tudok kartonplaszt lemezt...

Hol tudok kartonplaszt lemezt venni?

Figyelt kérdés

Zalapack oldalon csak tízet lehet minimum, a panton.hu oldalon meg eléggé drága. Máshol nem találtam ahol kis mennyiségben lehet venni, barkácsáruházak meg hírből se hallottak szerintem ilyenről...

Hol tudnék venni ilyet még esetleg ha valahol kapható lenne? Nagyon kéne.

#cartonplast
2022. jún. 20. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Itt:

[link]

Én hullámpapírlemez néven kerestem

[link]

2022. jún. 20. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
#1: Lehet hogy új lesz amit mondok, de a kartonplaszt az nem ugyanaz mint a hullámkarton.
2022. jún. 20. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Ápiszban.

Pl. a Pantonnál.

2022. jún. 20. 11:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Marad a zalapack, a panton irrealisan draga... majd elhasznalom valamire a maradekot. #1 koszonom de en muanyagbol gondoltam, papirkartont barhol kapok...
2022. jún. 20. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
4: Drága? Komolyan? Mért, hát mennyi kell?
2022. jún. 20. 12:39
 6/8 A kérdező kommentje:

#5 Igen, drága.

[link]

100x200-as 4 100 Ft, míg a zalapacknál a 80x120-as 910 Ft darabja... Nagyon nem mindegy. Ebből kell 10-et venni egyszerre, ami a pantonnál végülis csak 10 ezerrel lenne drágább arányában, ugyanaz a felület arányosan... De nem, nem drága, tényleg nem...

2022. jún. 20. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
10 000 Ft nem tétel, ha oda kell autózni érte és az idő, szállítási költség meghaladja az árkülönbözetet. Én a Panton mellett lakom például és kézben haza tudom vinni. Zala és a VII. kerület elég messzi van egymástól.:)
2022. jún. 20. 14:43
 8/8 A kérdező kommentje:

#7 jó te magadból indulsz ki

Na de akkor kiszámolom neked.

9.6 m2-t vehetek a zalapacktól 9 100 Ft-ért, erre rájön valami 1900 ft körüli szállítás. Ez 11 ezer forint, előre fizetem, nincs utánvételi díj, át tudom venni ponton.

A pantonnál ugyanez a mennyiség majd' 20 ezer lenne szállítás nélkül. Nekem nem éri meg.

Régen a zalánál lehetett darabra is venni, de gondolom nem éri meg nekik az adminisztráció vele úgy, így van minimum érték.

Nekem - most perpillanat - 2 m2 elegendő lett volna, még abból is maradt volna kicsi.

Ezért mondom, marad a zala aztán majd elhasználom a többit ha kell. Mert jó cucc ez a kartonplast amúgy.

Tudom, ilyen százdarabokat kéne vásárolnom, akkor lennék csak "igazi" vásárló. De vannak barkács-hobbi-kísérletező emberkék is, akiknek csak kis mennyiség kell.

2022. jún. 20. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!