Ez a menetes szár elegendő lenne vajon?
Az egyik ház falra szeretnék egy tv konzolra felszerelni egy 20kg tv-t. Maga a konzol is 14 kg. (Elég komplexen mozgatható konzol)
Összesen ez 34 kg. Mivel nem jelent gondot egészben átfurni a falat (b30 teglafal) arra gondoltam hagyni szeretném a tiplis megoldást.
Menetes szárt vennék, M8 ast viazont csak 5.6 os a din erték. Szerintetek 4 ilyen felfogatás megtartaná biztonságosan?
Még szép.
De én:
Sima tiplivel raknám fel. Van hosszú tipli állvány csavarral.
Röhögve megfogja. Persze nem írtad mennyi, de gondolom 4db.
Egy egybefüggő megpakolt konyhaszekrénynek is elég pár 10-es tipli
Vettem 10x100 as blau tiplit.
Még be sem húztam teljesen az m6 os csavart már leszakadt a feje. Szal inkább azt hanyagolnam
Minek szakadt le a feje, milyen csavar? Ha jók a méretek, akkor minden jó. Valamit elrontottál.
Nem megfelelő csavart ne rakjál bele!
Nekem 4 olyanon van 2db 2 ajtós konyhaszekrény megpakolva tányérokkal, üvegtálakkal. Bőven 100kg fele járhat.
#3: Jó lesz a menetes szár, de ha dűbeleznél és aggódsz vegyél bojler-felfogatót, kettő megtart egy 120 l-est.
Én sima tiplivel és állványcsavarral raktam fel. Hatlapfejű kellett, hogy bw bírjam tekerni.
#3: A sima műanyag tiplibe nem metrikus csavar megy (mint az M6), hanem "facsavar" menetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!