Miért áll le a fűkasza?
Üdv mindenkinek!
Van egy hibajelenség a fűkaszámnál amit szeretnék megosztani veletek, hátha valaki meg tudja mondani hogy mi a probléma, és mi a megoldás.
Típus: Castelgarden XB 435 HD/ Négy ütemű.
Indítás tökéletes! Hidegen, szívatás után 3 rántás, és tökéletes alapjárat. Melegen 1 rántás és szintén tökéletes alapjárat.
A probléma: 'Hosszas' fűnyírás után (kb fél óra), ha nyomom a gázt elkezd lelassulni, és le is áll ha nem engedem el a gázkart. Ha elengedem a gázkart, és újra adom neki, akkor megint jó kb 5-10 másodpercig. Kipróbáltam úgy, hogy a levegőbe tartom a fejet(terhelés nélkül) és úgy pörgetem, de úgy is leáll. Mi az ami elkophatott benne? Vagy mi az amit cserélnem kellene? Előre is köszönöm!
Hasznosnak jelöltem ezt a tanksapkás ötletet, de azért ha csak félóra után jelentkezik a probléma, akkor inkább mégse ez. Fél tankos indulás esetén is 10-15 percen belül kellene jelentkezni szerintem. Valamint, a gázkar elengedésére akkor nem lenne szabad megjavulni. Itt inkább pont fordítva, olyan jellegű a hiba, hogy arányaiban a benzin sok a levegőhöz képest. Tanszellőző dugulása esetén meg kevés lenne a benzin.
Régi a gép? Ha igen, és van másik gyertyád, megpróbálhatnád, hogy ilyenkor egy gyors gyertyacsere, és megnézed, úgy mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!