Benzines fűnyíró indítása fúrógéppel?
Nagyszüleimnek van egy benzines önjáró fűnyírója. Mamám már nagyon nehezen tudja csak berántani. Láttam neten régen egy videót, hogy fúrógéppel indította el valaki. Le is kaptam a berántó szerkezetet, a főtengelyen van egy anya, azt megtekertem akkus fúrógéppel és el is indult.
Kérdésem, hogy tehet ez így bármi kárt benne? Ha okés a dolog, akkor veszek még egy racsnis adaptert, hogy mikor már a motor gyorsabban forog, akkor ne tudja átadni a fúrógépre a hajtást.
olyan fűnyírót kell venni ami "behúzós". 6 éve vettem a fűnyírómat, nem kell berántani, csak magam fel húzom a berántó zsinórt 1x és indul. 30-40 cm mozdulat.
A fűkasza szintén hasonlóan indul, szivató a maxra, 2-3 húzásra beröffen egy pillanatra, ezután szívató a közép állásba 1 húzás és indul is. 15-20 cm mozdulatok.
4 éves kereszt lányom simán elindítja mindegyiket, emiatt "7 lakat" alatt vannak őrizve gépek.
ez a fúrógépes indtás bevált ötlet. Ha úgy megoldod, hogy a nagyi csuklója bírja a fúrógépet, akkor sima ügy.
A TikTokon vannak ilyen videók, főleg ázsiai, és orosz TikTokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!