Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Képkeretezéshez értők, paszpar...

Képkeretezéshez értők, paszpartut össze lehet darabokból rakni vagy újat kell gyártatni?

Figyelt kérdés

Volt egy kép, amit nagyon szerettem volna, de hosszas keresés után se lett meg, ezért csináltattam belőle egy nagyított másolatot (ha már nincs meg az eredeti, legalább legyen jó nagy). Megadtam a módját és jó drágán kereteztettem be.

Persze ezután előkerült egy eredeti példány. Már így is többet költöttem rá, mint eredetileg szántam volna, ezért arra gondoltam, hogy a másolat keretezését átrakatnám erre (keretezővel, nem házilag csinálnám meg). A keretet, üveget biztos át tudja rakni, de a bársony paszpartut át lehet rakni? Úgy gondoltam, hogy 2 darabot kivágni belőle és a sarkaknál összecsúsztatni. Nem tudom, hogy egyáltalán megállna-e vagy egy idő után elcsúsznának egymáson. Másrészt mennyire látszana, hogy 2 darabból áll.

(Máshol kereteztettem, mint ahova vinném átszerkesztve kereteztetni. Utóbbi helyen nagyon kicsi a választék, csak nagyon alap dolgok vannak, így ott nincs ilyen paszpartu és nincs olyan, ami helyettesíteni tudná. Viszont sokkal kedvezőbbek az árak, barátibb a viszonyunk, jobb a munkája. Emiatt nem olyan egyszerű új paszpartut kérni rá.)

2022. máj. 21. 08:52
 1/2 anonim ***** válasza:

A szakember nem érzelmi oldalról közelíti meg a feladatot.

De. Látszani fog, ha több darabból áll.

2022. máj. 21. 08:54
 2/2 A kérdező kommentje:
"A szakember nem érzelmi oldalról közelíti meg a feladatot." Ezt nem teljesen tudom mire érted, ha arra, hogy "barátibb a viszonyunk", akkor arra gondoltam, hogy szívesebben viszem hozzá, meg jobban tudja, hogy szoktam a keretezést kérni, nem szabja el, mint a drágább keretezők.
2022. máj. 21. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!