Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Melyik csavarbehajtót érdemes...

Melyik csavarbehajtót érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Egy felsőközép kategóriás csavarbehajtót szeretnénk. Elsősorban facsavarhoz, gerendacsavarhoz stb

Olcsóbb kategóriás Black & Decker már van, de ez a nagyobb csavarokat csak nehezen vagy sehogy nem tudja betekerni.

2022. ápr. 25. 13:14
 1/5 qkker1 ***** válasza:
100%
Gerendacsavarhoz ütvecsavarozó kell, nem csavarbehajtó.
2022. ápr. 25. 13:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja értem, akkor eddig rossz kategóriában keresgéltem.

És forgatónyomaték, fordulatszám, ütésszám ezek mit jeleznek? Melyik érték a legfontosabb?

2022. ápr. 25. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyomaték a lényeg.
2022. ápr. 25. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
DeWalt. Én nem csalódtam benne.
2022. ápr. 25. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

Mennyit szansz ra? Milyen hosszu csavarhoz kell?

A legjobb bitbefogasu utvecsavarozo a piacon a Milwaukee M18 FID2 tipus. Ha nincs ra keret akkor Dewalt vagy Makita. Barmelyik 150-200Nm 18V-os bitbefogos utvecsavarozo jo a celra.

A Milwaukee M12 FID is jo, nem olyan eros mint a 18V-os de konnyebb, kompaktabb, nagyon kezes es meretehez kepest eros gep, fele annyiba kerul. 12V-bol mast nem vennek csak Milwaukeet.

2022. ápr. 26. 11:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!