Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan érdemes lazúrozni a...

Hogyan érdemes lazúrozni a kültéri bútornak való fát?

Figyelt kérdés

Még soha nem festettem és próbálom legalább elégségesre megcsinálni ezt. Egy kültéri konyhabútor ajtaját barkácsolom össze és a végén most ott tartok, hogy a szétszerelt 24mm vastag gyalult léceket kellene lazúroznom. Alapozáson túl vagyok és maga az első réteg lazúrozás nem tiszta nekem. Van a lécnek ugye összesen 6 oldala. Most két lécre rakom a léceket lazúrozásra és hogyan tudom úgy festeni a léceket, hogy minden oldal megfelelően legyen festve? Értem ezalatt, hogy lekenem az egyik oldalát, talán még oldalt le tudom kenni, de ha megfordítom és a lekent oldalára rakom, akkor a festéket összemaszatolom.

Szóval valójában hogy érdemes új léceket lazúrozni? Lekenem a felét. Várok néhány órát, lekenem a másik felét, várok néhány órát, majd még kétszer az új réteggel? Valahogy egy leírásnál sem láttam ezt, de közben mégsem kerek ez így nekem

2022. ápr. 11. 18:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Vagy vársz vele amíg megszárad és utána fested a túloldalát,

vagy fellógatod pl. egy csipesszel és egy db. dróttal és akkor az összes oldalt le tudod kenni.

2022. ápr. 11. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!