Hogyan érdemes lazúrozni a kültéri bútornak való fát?
Még soha nem festettem és próbálom legalább elégségesre megcsinálni ezt. Egy kültéri konyhabútor ajtaját barkácsolom össze és a végén most ott tartok, hogy a szétszerelt 24mm vastag gyalult léceket kellene lazúroznom. Alapozáson túl vagyok és maga az első réteg lazúrozás nem tiszta nekem. Van a lécnek ugye összesen 6 oldala. Most két lécre rakom a léceket lazúrozásra és hogyan tudom úgy festeni a léceket, hogy minden oldal megfelelően legyen festve? Értem ezalatt, hogy lekenem az egyik oldalát, talán még oldalt le tudom kenni, de ha megfordítom és a lekent oldalára rakom, akkor a festéket összemaszatolom.
Szóval valójában hogy érdemes új léceket lazúrozni? Lekenem a felét. Várok néhány órát, lekenem a másik felét, várok néhány órát, majd még kétszer az új réteggel? Valahogy egy leírásnál sem láttam ezt, de közben mégsem kerek ez így nekem
Vagy vársz vele amíg megszárad és utána fested a túloldalát,
vagy fellógatod pl. egy csipesszel és egy db. dróttal és akkor az összes oldalt le tudod kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!