Milyen hegesztőgépet vegyek 40 ezer forint körül?
Figyelt kérdés
Lehet bevont elekródás is és porbeles is. Csak valami jó tipust ajnáljatok ami megbízható és megfelelő varratot lehet készíteni vele.2022. ápr. 1. 12:43
1/7 anonim válasza:
Az, hogy milyen varratot tudsz vele készíneti az nagyrészt rajtad fog múlani, meg a gépen ! Valami inverterest kellene venned, de ennyiért normálisból csak elektródást kapsz. Porbelesből viszont csak trafós vackot.
2/7 A kérdező kommentje:
És elektródásból ennyiért melyikek jobbak?
2022. ápr. 1. 13:16
4/7 anonim válasza:
Kérdező! Biztosat senki nem fog mondani erre, mert nincsenek ilyen tesztek,meg nincs olyan ember a földön aki mindenfajta gépet kipróbált. Nekem ebből a márkából van olyan ami védőgázt is tud, nincs vele gond, de ritkán is használom.
5/7 anonim válasza:
Ez jó gép, 41ezerért pláne.
6/7 anonim válasza:
*Nem figyeltem a linkedet, de akaratlanul is pont ugyanazt ajánlottam.
7/7 anonim válasza:
Porbeleset nem érdemes venni. Nem lesz sokkal jobb mint a bevont elektródás, azaz "pálcás", viszont jó drága a huzal bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!