Ilyet csak kulccsal tekerhetőben miért nem kapni?
Nem találok sehol...
Ilyen kéne csak nem ilyen kézzel tekerős (tekerd már be ütközésig, úgy hogy kócolva / teflonzsinórozva van a menet...), hanem kulccsal hajthatós a nyomaték miatt.
Muszáj tömíteni is mert a gumigyűrű lóf@szt nem ér benne.
Csőfogóval tekergettem eddig amikor már kézzel nem bírtam, de elegem van belőle, még mindig ereszt, hiába van agyon fogatva rá bilinccsel a tömlő is, nem ott ereszt...
Vagy valami alternatíva? Colos külső menetre kéne locsolótömlőt rátennem, eresztés mentesen.
Szerintem a kuplungos megoldás is eresztene.
Ezt ha 2 ujjal meghúzod akkor sem ereszthet.
Ha mégis, talán vékony a gumigyűrű, nem zár. Kóc meg teflon fölösleges,mivel nem a menetnél kell tömíteni, hanem a csatlakozó felületen.
6# egyet értek.
Egy fenéktömítést meg ne kócolj a menetnél, mert jobban átgondolog, rájössz, hogy semmi értelmi. ( Mivel alul eresztmindig, és nem a menetnél)
#6 Majdnem 2x olyan hosszú a menetes rész mint ez a belső menetes történet.
Délután kipróbálom ismét, teflonzsinórozás nélkül, remélem beválik, ha nem akkor veszek egy könyököt rá, kócolva rátekerem, aztán a könyökre mehet ez a tömlőcsatlakozó, erősen meghúzva, de legalább nem az egyébként műanyag menetes részt nyomorítom el (szivattyún lévő press control)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!