Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy kell kiszedni egy kádat?

Hogy kell kiszedni egy kádat?

Figyelt kérdés
Körbe van csempèzve. mit mi után kell csinálni?
2022. márc. 25. 10:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lebontjátok a csempét, majd leszerelitek a talpairól. Utána már kiemelhető.
2022. márc. 25. 11:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem csak a csempét kell bontani, hanem a körbe falazott részt is. Anelkül nem fogod tudni kiemelni. Ha be van falazva, ritkán raknak lábat.
2022. márc. 25. 13:05
 3/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ. csempe lent van, a falat leszedtem, alá van pocolva azt kiütöm.

Utánna flexel kettèvágás ès a tartóról kell csak leszedni?? (mert használhatatlan)

2022. márc. 25. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Nyilván a csempe rajt van valamin, nem gondolom, hogy ezt magyarázni kellene külön is.

"Ha be van falazva, ritkán raknak lábat."

Mire tetszik gondolni? A befalazás azt jelenti, hogy körberakják fallal, amit utána csempével fednek le. Attól még a kádnak valamin állnia kell, mert nem a köré rakott fal tartja meg.

"csempe lent van, a falat leszedtem, alá van pocolva azt kiütöm."

Pontosan így.

"Utánna flexel kettèvágás ès a tartóról kell csak leszedni??"

Előbb a tartóról szedném le és utána vágnám ketté, hacsak helyszűke miatt nem indokolt először kettévágni.

2022. márc. 25. 13:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen anyagból van a kád? Öntöttvasat hatalmas meló és sok korong kettéflexelni, azt nagy kalapáccsal szokták kettérepeszteni (kibontás után, fejtetőre fordítva). Lemezkádat lehet flexelni.
2022. márc. 25. 13:42
 6/11 A kérdező kommentje:

Kèsz a meló.

köszönöm a segítsèget.

Èn kettèvágtam amíg a tartó vason volt.Utánna kicsavartam a lefolyónál a csavart.A közepènèl (a falnál) nem vágtam át a kádat, hogy a kád feletti csempe ne sèrüljön. Kalapáccsal kettè törtem, illetve a falnál kimozgattam, ès kivettem. A tartóvasra rá volt purhabozva... A kád alá nem nagyon volt aládolgozva....nem csodálom hogy beszakadt....

2022. márc. 25. 15:50
 7/11 A kérdező kommentje:
lemaradt, ez egy akril kád volt
2022. márc. 25. 15:50
 8/11 A kérdező kommentje:

vagy így kell aládolgozni?

[link]

2022. márc. 25. 15:52
 9/11 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen lett

2022. márc. 25. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:
4. Aládolgoznak, amiből csinálták körbe a falat, pl ytongból.
2022. márc. 26. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!