Ilyen kerítésre milyen takaró elemet ajánlanátok?
Olyasmire gondolok, mint például a rendezvényeken kihúznak egy szövetet a kerítésre hogy ne lehessen belátni. Itt is ez lenne a cél :-)
Más ötleteket is szívesen várok.
Hát vannak ilyen szövetes takarók...ami direkt ilyenre van, belátás gátló.Vagy nem tudom mi a hivatalos neve.Szinte már az összes barkácsos üzletbe lehet kapni.Több ponton rögzítve van a kerítésen és kész.
Van olyan opció is, hogy ültetsz valami növényt, ami idővel majd sövényt képez.De nyilván az gondozást igényel.
Köszi az eddigi válaszokat!
Igen, a sövény vagy a tuja lesz majd az igazi megoldás, de az lassan nő ki. Addig kellene valami átmeneti megoldás.
Ilyen takaró szövetre gondoltam n is, nem tudom mi a pontos neve. Ha valaki használ ilyet, vett már ilyet, légyszi linkelje be! Köszi!
Én épp a jövő héten akarok rendelni tőlük....
Szívesen!
Láttam már élőben...ahhoz hasonló,mint amit évente 1-2* árulnak az Aldiban,Lidlben balkon/erkély árnyékoló ként,-csak az 3*1 méteres csak,-és 3k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!