Rozsdás lemezt szeretnék lefesteni de hogyan?
Egy lemez csónakról lenne szó!
Kezdésnek lecsiszolnám a régi festéket fémtisztára és utána lekenném rozsdaátalakítóval.Ha ez megvan akkor lekenném valami minőségibb festékkel ezután az alját szurokkal le kezelném!
Én igy gondoltam de ki szeretném kérni a tapasztaltabbak véleményét is. Milyen szerszámokal áljak neki?(drótkorong,rozsdaátalakító,festék, és bármi amit ajánlani tudnátok).Még annyit hogy milyen festéket ajánlanátok ami tényleg sokáig véd és mire kell nagyon oda figyelni? Előre is köszi
A Hammerite-hez nem kell semmilyen csiszolás, alapozás, hanem közvetlenül mehet a rozsdára, amit átalakít egy plusz réteggé.
Bármilyen színben találsz.
Ezt lehagytam:
"
Speciális összetételének köszönhetően megakadályozza a már meglévő, jól tapadó rozsda elterjedését, korróziógátló pigmentjei pedig különösen tartós védelmet biztosítanak a festett felületnek.
Alkalmas kültéri ajtó, garázskapu, kerítés, kertibútor és lépcső festésére.
Használatakor nincs szükség alapozóra, közbenső rétegre, hígítóra, elég csupán 2 vastag rétegben felhordani.
A festendő felületet nem szükséges fémtisztára csiszolni, elegendő a pergő rozsdát és a régi, pattogzó festéket eltávolítani.
A Dualtech védelem víztaszító hatást és növelt korrózióvédelmet biztosít a tartósabb felületért.
A tixotróp anyagnak köszönhetően nem csöpög le és szép, sima, fényes felületet képez.
A doboz kibontásakor látható szín eltérhet a végleges színtől, a megfelelő színtónust a festék a teljes száradás után éri el. A megjelenített színek a monitor különböző beállításainak következtében eltérhetnek a valós színektől!"
Utána kenheted szurokkal.
Köszönöm mindenkinek!
3as külön köszöm hogy a termékeket meg is nevezted igy mar tudom mit kezdjek.
Az a baj olyan festékről még nem hallottam jót amihez nemkell alapozo en meg hosszu távra tervezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!