Milyen gépzsír marad meg jól ott ahova rá van kenve? Adott egy régi szöghajtás amiben nem marad meg az olaj. Ezt kenném be.
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 15:29
1/2 anonim válasza:
A helyedben én kicserélném a szimeringeket, de ha ragaszkodsz a zsíhoz, akkor csakis folyékony zsírt tegyél bele, különben be fog állni.
Például:
Mobilux ep004
TOTAL Marson sy 00
2/2 anonim válasza:
lánckenő zsír, ami a gyors motorok lánckenésére szolgál..ez igazából nem zsír, hanem fújható olaj szpré formában. Én ezt használom évek óta. Többféle létezik én a holland gyártmányt használom.
Asszem Motul termék. A homasitában kapni grafitos zsírt is, szerintem az verhetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!