Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A Parkside függőséget okoz?

A Parkside függőséget okoz?

Figyelt kérdés
Sokan összevasaroljak, ha nem kell nekik, akkor is.
2022. jan. 23. 10:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
igen akkor is
2022. jan. 23. 12:21
 12/22 anonim ***** válasza:
17%
Már hiányoztál.
2022. jan. 23. 13:02
 13/22 anonim ***** válasza:
53%

Nem.

Van nekem is olyan ismerősöm, aki össze-vissza vesz ilyen PS gépeket, pedig nincs is rá szüksége. Csak azért veszi meg, mert épp volt a boltban. Szó szerint passzióból gyűjti őket, pedig a többségét be se kapcsolta még. Na az ilyet nem fogom megérteni, pénzem sincs annyi hogy csak úgy vegyek dolgokat, hogy szimplán haszontalanul legyen.

Vannak nekem is PS gépeim, de mindet valamilyen konkrét célra vettem, mikor épp volt a Lidlben. De nem kizárólag ilyenem vannak. Akkusból mivel ilyen akkum, töltőm van, preferálom a márkát, de nem feltétlenül kizárólag csak ezt veszem. Most legutóbb pl Makitát vettem, mert pont kellett és nem volt PS. Igaz drágább volt, mint a Lidl-s cuccok, de egyáltalán nem bántam meg.

2022. jan. 23. 15:05
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

"Munkára nem igazán alkalmas, de vannak, akik kevésbé pontos munkáknál azért használják"

Van egy jó pár akkus Parkside gépem, de még soha nem éreztem "pontatlanságot" sem a fúrásnál, sem a flexelésnél, sem a szegélynyírásnál, de még a sövény nyírásnál sem.

Viszont van nem kellett rángatni a hosszabbítót sehová.

2022. jan. 23. 16:42
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Nekem van egy lidl-s, polc alá szerelhető rádióm,igaz,nem parkside,-az játszik? Több,mint 10 éves....
2022. jan. 23. 21:20
 16/22 anonim ***** válasza:
61%
Miért pontozzátok le, ha valaki pozitívat mond a Parkside gépekről?
2022. jan. 24. 10:42
 17/22 anonim ***** válasza:
56%

A lepontozók a fanatikus makitások, akik nem tudják elviselni, hogy lényegesen olcsóbb gépekkel is lehet szépen dolgozni.

Aztán sunyiban mégis a Parkside olcsó akkuját használják egy átalakítóval...

2022. jan. 24. 12:57
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
Akkor már értem miért lettem lepontozva. Az "M" betűs márkanév volt ezek szerint a vörös posztó. Amúgy ez pont nem akkus, hanem hálózati gép, de nem lényeg. És nem írtam, hogy a Parkside rossz lenne a maga kategóriájában, hiszen nekem is van. De így legalább értem a miértet...
2022. jan. 24. 13:03
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

Fene tudja, de engem nem hoz lázba, bármennyire is olcsó márka, a saját márkás dolgoktól óckodom, leginkább a bizonytalan minőség miatt! Parkside dettó ugyanilyen, valaki dícséri, más szerint meg 1 év után besz#rik!

Mikor például akkus fúró-csavarozó szettről van szó, 400 Nm-es Parkside 25-30 ezerért túlságosan jónak tűnik még egyetlen akkuval is, sógorom hiába ajánlgatja saját tapasztalatából, én inkább kiadok a 70 Nm-es DeWalt-ért 70 ezret, de az legalább tutibiztos minőség!

2022. jan. 30. 18:55
 20/22 anonim ***** válasza:
67%

"más szerint meg 1 év után besz#rik!"

Ennek azért némileg ellent mond, hogy 3 év a Parkside-ra a garancia!!!

2022. jan. 30. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!