Egy zárat szeretnék felszerelni. viszont szüleim lefestették több rétegben és nem thdom leszedni. ajánlanátok valami ötletet hogy milyen vegyszerrel oldjam fel és hol tudok venni esetleg olyat?
Gondolom zománcfesték, azt le tudod égetni hőlégfúvóval.
Vagy nitrohigító, de az körülményesebb.
Nem értem, hogy képzeled, de tényleg!
Ha lenne is módszer, amivel nyom nélkül levarázsolod a régi zárat, gondolod, hogy nem fogják észrevenni, hogy nem tudnak bemenni és új zár van?
Gyakorlatilag csak jegeled a balhét, ha nem akarják, hogy a saját házuk egy része el legyen zárva előlük.
Én inkább a megbeszélést ajánlanám velük, amiben elmondod, hogy milyen ténykedésük zavar, aztán vagy megállapodtok vagy nem. Ha az utóbbi, akkor azon semmilyen zár nem segít és más irányban kell gondolkoznod.
Ha egy fotót felraktál volna, akkor talán mindenki számára érthető lenne a sok szöveg.
Egy többször és vastag rétegben lefestett ajtózárat kiemelni csak nagy munkával lehet. A zár homloklapjának szélénél körben ki kell kaparni a régi festéket (vésővel, csavarhúzóval, esetleg kis kézi fúrógépbe (pl. Dremel)fogott vágótárcsával és a zárat utána lehet kihúzni. A nyoma mindenképpen megmarad, tehát a helyreállításnál a létrejött réseket be kell tapasztani, majd át kell mázolni. Semmiféle oldószert, festékmarót ne használj, azok más célra szolgálnak és kárt okozhatnak a környező festett felületeken.
Zárat akarsz cserélni, de ne tudják meg? :D:D:D
Szerintem ne fáradj vele!
Akkor meg nem mindegy?
Bár itt még azt írtad, hogy "...mert a szüleim nem akarom hogy tudjanak róla"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!