Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Az automata oram azota nem...

Az automata oram azota nem jar,amiota razkodas erte?

Figyelt kérdés

Azzal a kezemmel huztam at egy nehezebb borondot a sineken.

Sajnos utolag tudtam meg,h ez az egyik erzekenysege az automata oraknak.

Elotte ,ha megmozdutottam a kezem 20 cm-t,akkor jellegzetes hangot lehetett hallani.

Most szinte alig hallani vmi mozgast benne. Nem olyan a hangja. Elkezdtem ugyanugy mozgatni a kezemmel,azota megmozdult vmi benne,de nem huzza fel az orat a szerkezet.

Van-e esetleg valakinek vmi tapaszalata a javitasaval kapcsolatban?

Nem lehet helyre razni?

Ha felnyitjuk ,akkor mit kell be vagy kiakasztani?

Penzugyi okokbol szeretnem magam megoldani ezt. Azert irtam ide. Sajnos a virusos idoszak ota nagyon ossze kellett huzzam magam anyagilag. (Tudom,h az oras megcsinalja,de o sokat ker erte.)

Koszonom a segitseget elore is.

#Takarekoskodas
2022. jan. 17. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor inkabb tedd fel a polcra addig, ameddig nem tudod megcsinaltatni szakemberrel. Egyebkent mennyire sok az a sok? Megkerdezted?

Ha belepiszkalsz, lehet, hogy soha tobbet nem lehet mar megjavitani.

2022. jan. 18. 02:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez egy replika ora. Alig van ember,aki vallalja. 25 ezerert vallalta volna. De ennyiert vettem ujonnan. 2 honapig hordtam az orat kb.

Ugyh nyugodtan piszkalgathatom. Vesztenivalom nincs kb.

Arra is gondoltam,h egy eta szerkezetet veszek bele,a gagxi helyett es beletetetem egy orassal. Az is olcsobb nagykerben.

2022. jan. 27. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!