Vasárnap büszke tulajdonosa leszek egy Ferrex márkájú porbeles hegesztőnek. Mit szóltok hozzá? Akinek van ilyen mennyire tetszik?
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 20:13
11/33 anonim válasza:
A barkácsolás nem munka, húzzad azt a hernyót! Ki nem bírnám, hogy ne próbáljam ki az új cuccaimat! :)
12/33 anonim válasza:
Ha véletlen nem megy, próbáld húzva hegeszteni, mint a bevont elektródát, aztán ha akkor sem, akkor a polaritás is cserés (majd tömör huzalhoz kell pozitív elektróda). Csak látom nem nagyon dicsekszel már, gondoltam rögtönzök egy gyorstalpalót... Ja, a gázterelőt is leveheted attól még, hogy magyar vagy, hátha több kilátszik úgy a füstből.
13/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. jan. 19. 16:24
15/33 anonim válasza:
Fiam, neked inkább egy inverteres hegesztőgép kellett volna, én mondtam hogy ne vegyél porbeles szart.
Ez inkább vékony lemezekre való.
De ez egy szakma, amit csináltál, az varacskolas, nem hegesztés.
16/33 A kérdező kommentje:
Tudom. De elsőre megteszi.
Zártszelvényt ugye ezzel is lehet majd hegeszteni?
2022. jan. 20. 18:12
17/33 anonim válasza:
Ha megtanulsz vele dolgozni, akkor igen.
18/33 A kérdező kommentje:
Persze. Ezt is egy nap alatt csináltam.
2022. jan. 20. 18:32
19/33 anonim válasza:
Az egy 90 A-os gép, kevés az ilyen anyagok hegesztéséhez. Húzzál föl padlóra minden beállítást rajta és 2-3 mm vastag anyagokon próbáld.
20/33 A kérdező kommentje:
Rendben. Az a célom, ha autón kell esetleg pár lyukat betömni, akkor be tudjam.
2022. jan. 20. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!