Inverteres ívhegesztővel könnyebb megtanulni hegeszteni, mint a régi trafós hegesztő el? Mert nekem nem akar menni sajnos a trafóssal.
Igen sokkal könnyebb,az inverteressel,és szebb varat is készül vele,lévén egyen árammal dolgozik a ilyenkor a pálca.Szinte minden fajta elektróda hegeszthető vele.
Trafóssal is lehet , csak az több gyakorlatot kíván,lévén váltóáramot használ,tudnod kell sok pálcát le sem lehet vele olvasztani. Ez leginkább rutilos pálcával működik csak. A többi elektróda fajta csak ragad".. azaz nem müködik vele.
az #1-es pontos választ adott, azt nem lehet ragozni.
Minősített hegesztő voltam egy cégnél. Otthon egy fix állású barkács trafóval dolgozom. A rutilos pálca amivel jól lehet varrni. Amikor tanultam a szakmát, nekem egyből ment, nem remegett a kezem. Azt mondták van érzékem hozzá. Csőre van minősítésem, az arab világban hülyére kerestem magam. A röntgen soha nem mutatott hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!